Speciallavet racing udstyr

Som den store herre jeg nu engang er blevet bygget til at være, så har udstyret været en udfordring at finde. Jeg er 191 og vejer 108 robuste kg og specielt handsker har været en irritation over årene på banerne.

Jeg stiftede bekendskab med Michael Gumpert for nogle år tilbage. Michael har over årene fået sig etableret med Gumpert Motorcycle Racing Gear og laver specialsyede dragter, handsker, støvler m.v. i en meget lækkert kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Jeg fik endelig taget mig sammen til at tage hånd om handske problematikken, da det har været svært at finde handsker i størrelse XXXL. Så jeg kontaktede Michael i Vojens og fik vejledning i, hvordan jeg kunne tegne omridset af min hånd og hvilke mål jeg skulle tage. Vi talte om designet og Michael sendte hans skabelon, så jeg kunne tegne et design i Illustrator. Vi skrev over Messenger og vupti – vi er klar til produktion.

Michael og jeg havde en dialog om sikkerheden, materialevalget og je gvar ikke i tvivl om, at kvaliteten er noget jeg vil værdsætte højt. Carbon beskyttelse, Schweizisk kevlar og til stor glæde, er indersiden i strækbart kevlar, så man aldrig oplever at fingrene presses.

Kan slet ikke vente med at modtage handskerne i Ducati Corse designet. 🙂

Relaterede Artikler

Svar