Ducati Cruiser – Ekspressen 41/97

Jeg har fået købt endnu et af Ducatifabrikkens mange tvivlsomme produkter. En motor med papirerne til en Ducati Cruiser, en kæmpe scooter fra 1952. Disse mærkelige produkter fra før dr. Taglioni kom til fabrikken i 1956, er måske ikke anvendelige, men alligevel så mærkelige, at det med, at sidde og kigge billeder, fra den meget tidlige periode er meget spændende.

Jeg fandt den på det halvårlige stumpemarked ved CITY 2. Jeg var kørt derud på min lille Ducati 60. Og viste den stolt frem til alle, der gad se på den. Senere gik jeg rundt mellem boderne i håb om, der skulle dukke noget spændene op.

Jeg endte som sædvanligt ovre hos ODIN MC. De har, foruden reservedele, ogsa et lille ølsalg ud af bildøren. På ladet af tækkemandens lastbil stod der en motor der virkede bekendt. “Det er en Ducati-motor, det må lige være noget for dig. Der er også papirerne med”, sagde Lars grinende… Jeg fik papirerne, og var ikke meget for at slippe dem igen. “Jeg har købt dem af den gamle mand derovre”, sagde Lars.

 

 

Efter jeg havde købt motoren af Lars Tækkemand, gik jeg over til den ældre mand, for at udfritte lidt mere historie om den gamle Ducati CRUISER. Han havde desværre smidt resten af scooteren væk i 1960, det kunne ellers være sjovt at få fat i noget mere af den.

Så uden den helt store information, gik jeg tilbage, jeg skulle jo også have kørt motoren hjem, så efter øldrikning, og lidt flere historier, sagde vi farvel, og jeg trillede hjem på min Ducati 60.

Relaterede Artikler

Svar